Főoldal Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat

Elő-rendelkezések

 1. Az MM Network (a továbbiakban: csapat) adatkezelési szabályzata vonatkozik az általa működtetett további közösségekre, így a Junior és a Paranex Interactive szériára, valamint a Karancsalja Község facebook oldalra, illetve a Karancsalja csoportra is.
 2. A csapat köteles betartani a DMCA/GDPR rendelkezéseit minden felületén, amire kiterjed a Jogi nyilatkozat és az Adatvédelmi szabályzat létrehozása is.
 3. A jelentkezések elfogadása csak személyes adategyeztetéssel történhet.
 4. A csapat nem tagja semmilyen politikai vagy kormányzati szervezetnek, kizárólag nonprofit alapon működő tevékenységet végez.

Általános rendelkezések

 1. A csapat nonprofit alapú működése nem tesz lehetővé támogatási tevékenységet, kizárólag csapaton belül, ide a csapat által üzemeltetett al-csoportokat is.
 2. A csapat fenntartja a jogot arra, hogy al-csoportjainak adatkezelési metódusát bármikor megváltoztassa.
 3. Adatkezelési probléma vagy adatszivárgás esetén a csapat köteles hibazárlatot készíteni, ideértve az összes al-csoportot is.
 4. A csapat sem az általa üzemeltetett közösségek adatait, sem a saját közösségére vonatkozó adatokat nem adhatja ki harmadik félnek.
 5. A közösségek adatait, a csapat szigorúan csak saját elemzésekre használhatja fel.

Csoport rendelkezések

 1. A csapat köteles az összes csoportban betartani és betartatni az adatkezelési folyamatokat.
 2. A csapat által üzemeltetett csoportokban az adminisztrátorok, a moderátorok, és a tagok is elfogadják a közzétett adatkezelési nyilatkozatot.
 3. A csapat fenntartja a jogot arra, hogy a csoportjaiban adatokat szivárogtató embereket teljes kitiltással szankcionálja, és azok újrajelentkezését megakadályozza.
 4. A csapat fenntartja a jogot arra, hogy csoportjaiban automatikus módon rendszerezze az elfogadott embereket, ideértve a Facebook oldalról vagy más hasonló csoportból jelentkezőket is.
 5. A csapat fenntartja a jogot arra, hogy a csoportokban történő automatikus jóváhagyásokat utólag ellenőrizze, illetve utólag módosítson vagy tiltson bizonyos személyeket.

Jogi rendelkezések

 1. A honlapon/csoportokban található tartalom felhasználási- vagy tulajdonjogával az MM Network Magyarország valamint a honlapot vagy csoportot/csoportokat üzemeltető rendelkezik, melynek bármiféle jellegű felhasználáshoz a csapat előzetes, írásbeli hozzájárulása szükséges. A Felhasználóknak tiszteletben kell tartania a tartalomhoz kapcsolódó összes szerzői és más jogot, és nem változtathatja meg vagy módosíthatja a tartalmat, abban az esetben ha az nem a sajátja.
 2. Tilos a csoport/honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, terjesztése (ideértve az e-mail, fax vagy más elektronikus készülék útján történő eljárásokat is), publikálása, módosítása, továbbítása, a honlapon/csoportokban található valamennyi tartalom szerzői jogi jogvédelem alatt áll. A honlap/csoportok tartalmának jogosulatlan felhasználása büntetőjogi, és polgárjogi következményekkel járhat.