Főoldal Rólunk

Rólunk

A BARÁTSÁGON TÚL…

Az MM Network egy baráti társaság ötlete alapján jött létre a 2017-es HAG Network lezárása után. A társulás először közösségként, majd csapatként, mára már pedig tematikus társulásként működik.

CÉLUNK

Célunk egy olyan közösségi réteg létrehozása akik még mai napig szeretik a médiának minden ágát. Többek között ezért is működtetünk al-közösségeket is (Karancsalja Község Social Media oldalai, Paranex Interactive, MM Network Junior stb.)

ELŐÉLET

Az MM Network 2013-ban a Starjedi Médiatársaság utódjaként üzemelt fél évig, majd alkotói döntés alapján projektzárlatra került. Korábban a Starjedi Music valamint a Bloodbox Productions főközössége volt. Az MM Network 2011-2012 között a SzunyaCraft, a StarjediCraft valamint a Karancs Gaming Team al-csapat által működtetett Karancs Craft üzemeltetője volt. De a ColorGO a JaricMC és a Greystone Médiacsoport által futtatott SecondMTA szervert is mi üzemeltettük. A projektzárlat után az MM Network már nem tért vissza.

KÖZÖSSÉGI RÉTEG

A közösségi rétegünk főleg a fiatalok, a 13-18 éves korosztály, de nem áll tőlünk távol a 18-30 sem.

MÉDIA

Élőben közvetítünk hetente a legnagyobb streaming platformon, a Twitch-en valamint vannak videóink YouTube-on is. Ezeken kívül fordításokat készítünk sorozatokhoz, játékokhoz, és rádiókat is üzemeltetünk, valamint dalokat adunk ki a zenei platformokra.