A Patrick Forsberg által alkotott kalandfilm nagyot ütött a svéd mozikban, de nem elég nagyot ahhoz, hogy ne értsük a lényegét. A történet szerint egy űrhajós 12 éves lánya Mariana (Teresa Eliasson) gondol egyet és kiutazik az űr legmélyebb bugyraiba, hogy felfedezze azt egyik unokatestvérével Marcussal (Theodor Haraldsson).

Mindezt egy olyan rakétával, amelyet ők maguk raktak össze, és egy tudóssal aki teljesen őrült, valamint egy beszélő lemminggel az utazás alatt.

A szeptember 11-én debütált film főszerepére kifejezetten egy énekest kértek fel, így került Marcus szerepe Theo Haraldsson (Theoz)-hoz akinek első filmszerepéig 13 éves koráig kellett várjon. De nem csak ezért érdekes a film, hanem mert a betétdala szintén a fiú műve, melynek szövegét a producerrel együtt írták.

Theoz az SVT Klippert című műsorában azt nyilatkozta:

Csak úgy elfogadtam, színésznek lenni ugyanis kihívás, minden tekintetben. Élveztem a forgatás minden percét, ott a klip meg a werk, nézzétek meg hogy vigyorgok.

A fiatal “űrhajós” a betétdalban is azt énekli, hogy ő csak fiatal, szabad és saját maga szeretne lenni, egy partiállat. Ez most összejött.

HAGYJ ÜZENETET

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .